Mediators | Echtscheiding.net
15869
page-template-default,page,page-id-15869,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Mediators

Ook mediators / bemiddelaars kunnen gebruik maken van echtscheiding.net. Indien het echtscheidingsconvenant akkoord is bevonden en ondertekend, kan het worden toegezonden aan mr M.G. Bannenberg, Hoogstraat 94e, 3011 PL  Rotterdam. De mediator en partijen ontvangen per omgaande een bevestiging waarin de procedure wordt aangegeven. Desgewenst kunnen de noodzakelijke uittreksels binnen een week tegen kostprijs worden aangevraagd. In beginsel zal de echtscheiding zo’n vier weken na betaling zijn ingeschreven. Bij grotere aantallen scheidingen kan een korting worden overeengekomen op de prijs (€ 375 pp).

Cursus Echtscheidingsconvenant.
Tips & trucs. Op vrijdag 8 november 2019 organiseert Echtscheiding.net een cursus ‘opstellen echtscheidingsconvenant’. De cursus is bedoeld voor mediators en financieel planners zonder juridische achtergrond. Locatie Hotel Schiphol A4, van 14.00 tot 18.00 uur. Aan de orde komen de belangrijke onderwerpen van het convenant zoals kinder- en partneralimentatie, de verdeling van de gemeenschap van goederen, pensioen, het ouderschapsplan en de (eigen) woning. Na de cursus bent u in staat een doortimmerd en juridisch waterdicht convenant op te stellen! Opgeven kan via info@echtscheiding.net. De kosten bedragen € 200 ex btw. De cursus vindt alleen plaats bij voldoende aanmeldingen!